Оголошення
дислокация
Map
Головна Пенсионный 11.04.2014

Майбутні пенсіонери!

Більшість людей заздалегідь не цікавиться ні розміром майбутньої пенсії, ні потрібним переліком документів та термінами подачі їх до пенсійної служби. А коли настає пора йти на заслужений відпочинок, тоді й виникають проблеми: то записи у трудовій книжці зроблено з порушеннями, а то й, аби не втратити страховий стаж, потрібно донести додаткові довідки. Часом буває навіть, що підприємство, на якому людина чимало пропрацювала, давно ліквідували, тож на розшук його слідів в архіві потрібен буде певний час. Аби прискорити терміни призначення пенсій, і водночас спростити процес, пенсійники розпочали роботу з "кандидатами" у пенсіонери.

Управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва повідомляє про можливість звернутись до Управління за місцем проживання із документами, необхідними для призначення пенсії за віком для їх опрацювання та проведення необхідних перевірок до настання пенсійного віку.

За Вашим зверненням про перевірку таких документів, спеціалісти Фонду проведуть відповідні перевірки та, у разі необхідності, направлять додаткові запити, проведуть перевірки підстав видачі документів, в т.ч. довідок про заробітну плату, та повідомлять про доцільність/необхідність подання інших документів для їх попередньої перевірки.

Про результати проведеної роботи управління Пенсійного фонду проінформує Вас, зокрема, про можливість врахувати надані документи, тривалість страхового стажу, про право на пенсію, строки для звернення за її призначенням та ін.

Подані документи та матеріали перевірок (копії запитів, відповіді на них та отримані документи, акти перевірок, довідки та ін.) будуть сформовані в підготовчу пенсійну справу.

При Вашому зверненні із заявою про призначення пенсії матеріали підготовчої пенсійної справи будуть використані у встановленому порядку.

До заяви додаються наступні документи:

а) паспорт та довідка податкової адміністрації про присвоєння ідентифікаційного номера або копія сторінки паспорта з відміткою про те, що особа має право здійснювати будь-які платежі без ідентифікаційного номера (оригінал та копії);

б) документи про стаж в оригіналі та копії (трудова книжка, військовий квиток, диплом про навчання та інші);

в) довідка про заробітну плату особи за 60 місяців страхового стажу підряд до 01.07.2000 року (за бажанням особи або обов'язково, якщо страховий стаж після 1 липня 2000 року становить менше 60 місяців).

г) документи, які засвідчують особливий статус особи (посвідчення ветерана війни, учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, донора та ін.)

Завчасне звернення до органів Пенсійного фонду України з документами для призначення пенсії допоможе забезпечити її призначення і виплату у найкоротший строк після досягнення пенсійного віку.

Адміністрація управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137639

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"