Оголошення
дислокация
Map
Головна Комісії Комісії

Спостережна комісія

comisСпостережна комісія при адміністрації Корабельного району створена розпорядженням голови адміністрації Корабельного району від 28.03.23р, №15р відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2004 №429 "Про затвердження положень про спостережні комісії та піклувальні ради при спеціальних виховних установах".

Склад комісії:

Голова комісії – Беззубенко О.П. – заступник голови адміністрації Корабельного району;

Заступник голови – Степаніцина І.Л. – т.в.о. начальниці відділу організаційної роботи та юридичного забезпечення адміністрації Корабельного району;

Секретар комісії - Лавська Т.В. - начальниця відділу координації торгівлі, підприємництва та оборонної й мобілізаційної роботи

Основними завданнями спостережної комісії є:
- організація громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених та осіб, звільнених від відбування покарання.
- сприяння органам виконання покарань у виправленні і ресоціалізації засуджених, залучення до цієї діяльності громадських організацій, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності та громадян.
- організація виховної роботи з особами, умовно-достроково звільненими від відбування покарання, та громадського контролю за їх поведінкою протягом невідбутної частини покарання.
- надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3300
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1131234

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"